Online magazines

16 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Maximaliseer installatiegemak en efficiëntie met voorzetrolluiken
Een voorzetrolluik is een type rolluik waarvan de kast voor het raam of de muur geplaatst wordt en geldt als een oplossing voor bestaande gebouwen zonder rolluiken, die men bij renovatie van rolluiken wil voorzien. Voorzetrolluiken zijn ideaal voor renovatie en kunnen zonder aanpassing worden gemonteerd.

Kenneth Baert
Bladmanager

Steeds meer bedrijven moeten sluiten door gebrek aan opvolging. Surplex.com biedt een platform voor het verkopen van de bedrijfsinventaris.

 

 

In 'Leven als vakman' volgt DOBBIT tv vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen ze Erwin, hij is expert en richt zich vooral op schade-expertises. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag van uw collega er uitziet?
Festool innoveert opnieuw met de lancering van de nieuwe 18V accu-combosets, een aantrekkelijk aanbod voor nieuwe klanten die zich willen uitrusten met krachtige, veelzijdige accu-oplossingen.
Een voorzetrolluik is een type rolluik waarvan de kast voor het raam of de muur geplaatst wordt en geldt als een oplossing voor bestaande gebouwen zonder rolluiken, die men bij renovatie van rolluiken wil voorzien. Voorzetrolluiken zijn ideaal voor renovatie en ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.