Online magazines

13 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
meubelverlichting: gedaan met overbodige bedrading? 
Steeds vaker wordt meubelverlichting gezien als een essentieel onderdeel van meubelbeslag in dressings, keukens en badkamers. De mogelijkheden op zowel functioneel als esthetisch gebied zijn eindeloos en de montage wordt steeds eenvoudiger. U leest er hier alles over!

Kenneth Baert
Bladmanager
De beste schrijnwerk- en interieurbouwprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave van Schrijnwerk. Laat u inspireren voor uw komende projecten!
Ervaar precisie en efficiëntie met Loxam's schrijnwerkgereedschap. Van zagen tot boren, huur het gereedschap dat je nodig hebt voor jouw houtbewerkingsprojecten. Huur nu en til je vakmanschap naar een hoger niveau met het juiste materieel.
Het wordt alsmaar moeilijker om meubelverlichting weg te denken wanneer het gaat over meubelbeslag. De functionele en esthetische mogelijkheden zijn dan ook niet min, waardoor ze steeds meer ingang vinden in dressings, keukens en badkamers.
Dit jaar bestaat Toolstation 5 jaar in België. Tijdens dit feestelijk jaar komt ook hun catalogus 11 uit. Met ondertussen 18 vestigingen zijn ze aan het groeien en dat blijven ze ook doen. Bij Toolstation vind je alles terug voor jouw volgende klus!
Ontdek de Concepta III van Hawa, eenvoudiger dan ooit tevoren. Laat je inspireren door de mogelijkheden die dit beslagsysteem biedt voor je volgende interieurontwerp.
Bij strakke deadlines is elke tijdswinst mooi meegenomen. De led-oplossingen van Modaled zijn makkelijk en snel te installeren en onderscheiden zich ook qua esthetiek. "We ontwikkelen continu nieuwe producten", zegt zaakvoerder Steve Vermeulen.
SIEGENIA creëert gezonde, comfortabele, veilige en bovenal slimme huizen waarin mensen zich thuis voelen. Simpele geautomatiseerde oplossingen voor alles. Hoe precies, toont SIEGENIA binnenkort op FENSTERBAU 2024.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.