Renson en LIXIL bundelen hun krachten

LIXIL brengt 'outdoor living' in Japan naar een hoger niveau dankzij de terrasoverkappingen van Renson

LIXIL en Renson bundelen de krachten voor zowel de residentiële, als de commerciële markt. Samen willen ze de mensen hoogwaardige Outdoor-oplossingen aanbieden en hen de mogelijkheden geven om meer tijd buiten door te brengen. "Het creëren en leveren van hoogwaardige producten voor onze klanten, dat is waar het bij deze samenwerking om draait", aldus Satoshi Yoshida, CEO LIXIL Housing Technology Japan. In hun zoektocht naar een product dat geschikt is voor het hoogste segment, kwam Renson in beeld met hun high-end outdoor living concepten. Die wereldwijde toptechnologie wil LIXIL linken aan z’n Japanse know-how. “Bij beide bedrijven maken innovatie en high-end design deel uit van ons DNA. We delen dezelfde missie wat betreft comfortabel wonen en willen beide totale outdoor concepten aanbieden i.p.v. individuele producten”, vertelt Paul Renson, CEO Renson.
Takeshi Iohara, GM Exterior Business Division LIXIL Housing Technology Japan: "We lanceren dit najaar de Renson Camargue Skye onder de naam ‘Garden Annex’, die deel zal uitmaken van het merk Exsior in Japan.” Deze terrasoverkapping is uitgerust met een lamellendak. De lamellen kunnen roteren, waardoor mensen zichzelf kunnen beschermen tegen zowel de zon, als regen. De lamellen kunnen ook volledig openschuiven om overdag volop van het zonlicht te genieten of ’s nachts de sterrenhemel te kunnen aanschouwen. Alles is te bedienen via een app op een smartphone of tablet. Verder kan de Renson Skye ook uitgerust worden met windbestendige screens, speakers, verwarmingselementen en LED-verlichting.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.