Online magazines

19 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
waarom maakt poort geen deel uit van isolatieschil?

Inpandige poorten in een woning worden al eens gezien als een zwakke schakel op vlak van isolatie. Maar je mag die poort (en de garage) niet meenemen in de isolatieschil: een poort mag namelijk niet luchtdicht zijn. U leest hier waarom. 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees nu Schrijnwerk! Onmisbare vakinformatie over hout, aluminium en pvc.

 

 

 

 

Inpandige poorten in een woning worden al eens gezien als een zwakke schakel op vlak van isolatie.

 

 

 

 

Deze Belgische groep, die al 70 jaar gespecialiseerd is in deuren en ramen van hoge kwaliteit, stimuleert de ontwikkeling van zijn partners door de voordelen van een grote groep te combineren met de flexibiliteit van een onafhankelijk bedrijf.
Vorig jaar telde de Belgische bouwsector 27.925 vrouwen. Dat zijn er 732 meer dan in 2022 en zelfs 1.803 meer dan in 2021. “De bouw is te lang een puur mannenbastion geweest.

In 'Leven als vakman' volgt DOBBIT tv vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen ze projectontwikkelaar Nele. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag van uw collega er uitziet?

 

Poll: Vrouwen in de bouw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu eros sed nisi rhoncus rhoncus. Morbi eleifend id lorem quis facilisis. Quisque id enim posuere, accumsan lectus eget, commodo nulla. Curabitur a nulla ut ipsum laoreet tempor vitae at quam.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.