Online magazines

31 maart 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
brede waaier aan procedés maakt lijmkeuze interessant
Er zijn nogal wat lijmsoorten en -kwaliteiten op de markt, de verschillen uiten zich voornamelijk op het gebied van hechting, temperatuur- en waterbestendigheid. Ook op het vlak van de totale kostprijs en het onderhoud hebben de soorten hun eigen eigenschappen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Er zijn nogal wat lijmsoorten en -kwaliteiten op de markt, de verschillen uiten zich voornamelijk op het gebied van hechting, temperatuur- en waterbestendigheid.
Cabinet Vision biedt geavanceerd beheer bij het plaatsen van kantenbanden en kantenbandmachines. Met Cabinet Vision kunt u op een efficiënte wijze de kantenbanden en kantenbandmachine beheren.
Het in Luxemburg gevestigde CTI Systems heeft zojuist de installatie van een gloednieuw dynamisch winkelsysteem bij Pierret Portes et Fenêtres in Transinne voltooid.
Zeg niet zomaar schrijnwerkbedrijf tegen Qubus uit Aalter. Doordat het deel uitmaakt van de grote aannemingsgroep Vandenbussche, mikt ook Qubus immers sterk op totaalprojecten die verder gaan dan louter de schrijnwerkerij.
Hout is een zeer geschikt bouwmateriaal voor allerhande toepassingen, zowel constructief als decoratief. Het is tevens ook de ideale bouwwijze voor lage-energiegebouwen en passiefhuizen.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen - samen met de uitvoerder van het project - deelnemen.
Van Hoecke heeft voor de lade-indelingen van Orgalux een functie ontwikkeld om vlot en eenvoudig te komen tot een match tussen de juiste lade met de ideale indeling. Met enkele muisklikken kan de klant uit het aanbod de juiste keuze maken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.