Online magazines

23 maart 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
Grote ramen met veel lichtinval dankzij slanke pvc-profielen

Pvc-ramen hebben de reputatie dat ze eerder beperkt zijn in afmetingen. Slanke raamprofielen zouden eerder een kenmerk zijn van aluminiumprofielen. In dit Online Magazine tasten we de grenzen af van wat mogelijk is in pvc en welke factoren die grenzen precies bepalen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

 

Wat zijn nu de doorslaggevende factoren bij het bepalen van de maximale afmetingen van een (pvc-)raam?

Bij de ontwikkeling van de nieuwste profielreeksen werden de sterktes van het ene materiaal benut om het andere naar een hoger niveau te tillen. Elegant en Decalu zijn perfect op elkaar afgestemd zodat kunststof en aluminium schrijnwerk binnen eenzelfde bouwproject gecombineerd kan worden.
Deze nieuwe VEKAMOTION 82VISTA-hefschuifdeur heeft een vrijwel onzichtbaar profiel en biedt u een onbelemmerd zicht op de buitenwereld.
In dit artikel bespreken we de inklembeveiliging, inbraakbeveiliging en noodontgrendeling van automatische hefschuiframen.
Door de onstabiele grondstoffenmarkt lopen leveringen vertraging op en worden sommige bouwmaterialen aanzienlijk duurder. Tijdig bestellen is de boodschap.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.