Online magazines

10 maart 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
enkel correct cirkelzaagblad levert kwalitatief resultaat op
Wie voor al zijn activiteiten hetzelfde zaagblad gebruikt zit op het verkeerde spoor. Niet enkel de diversiteit in de te bewerken materialen vereist een aangepaste aanpak, ook het machinetype heeft een invloed op de keuze.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Het is logisch dat een universeel zaagblad een utopie is. Er zijn wel zaagbladen op de markt die als ‘multipurpose’ verkocht worden, al heeft die multifunctionaliteit wel repercussies op de standtijd. Voor quasi alle materialen zijn er gerichte tandenconfiguraties op de markt.
Noblesse is fier om te verkondigen dat het familiebedrijf de exclusieve verdeler wordt van de houtbewerkingsmachines van Altendorf.
Sven Eeckhout, Senior Projectleider bij de Afdeling Akoestiek, Gevels en Schrijnwerk van het WTCB licht de aankomende nieuwe Belgische reglementering voor de brandveiligheid van gevels toe.
Volgens enquêtes en studies van de Nationale Bank is de impact van de gezondheidscrisis op de bouwsector minder groot dan op andere sectoren. De werkgelegenheid hield goed stand en nam zelfs met 1,1% toe.
In 2020 kozen meer jobstudenten voor de bouw en ook het aantal vrouwen neemt stilaan toe. Dat blijkt uit een analyse van hr-dienstengroep Liantis bij bijna 25.000 Belgische bouwmedewerkers.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.