Online magazines

03 februari 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
Aandachtspunten bij productie en plaatsing aluminium trappen
Particulieren die op zoek zijn naar een exclusieve designtrap voor hun woning opteren steeds vaker voor een metalen exemplaar in staal, inox of aluminium. Dat zijn immers erg duurzame materialen die heel wat opties bieden inzake ontwerp en afwerking.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Hoewel staal, inox en aluminium vroeger voornamelijk hun toepassing vonden als buitentrap of noodtrap, is daar de laatste jaren heel wat verandering in gekomen. De populariteit van die metalen voor residentiële trappen is al een tijdje merkbaar en lijkt alleen maar toe te nemen.
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
Een metalen trap hoeft niet volledig uit staal, inox of aluminium te bestaan, voor de treden (zeker bij zwevende trappen) kan ook gekozen worden voor hout, keramiek …
Dobbit ondervraagt wekelijks meer dan 280.000 bouwers en verbouwers naar hun voorkeuren bij het bouwen, verbouwen en onderhouden van hun woningen. Bestel vandaag uw bouwmarktanalyse samen met een eigen, zelfgekozen vraag.
Met deze derde vestiging staat de steeds groeiende firma een pak dichter bij hun klanten in Wallonië, waardoor ze ook daar een optimale service kunnen bieden.
Simpson Strong-Tie is fabrikant van houtverbinders voor hout-verbindingen, kapconstructies en houtskeletbouw, verankerings-systemen voor beton en metselwerk. Deze zijn hier te koop.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.