Online magazines

10 december 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
pvc-voordeuren nog stevig aan de top
Vandaag wordt pvc aanzien als een volwaardig materiaal dat niet weggestopt hoeft te worden achter een houtimitatie. Het materiaal heeft een eigen, modern palet aan kleuren en structuren. Pvc is als materiaal dan ook bijzonder performant als het gaat om zijn isolerend vermogen – zowel op thermisch als op akoestisch vlak.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Iedereen wil een veilige voordeur die bovendien de koude buiten houdt in de winter. Bij pvc krijg je de combinatie van een kostenefficiënte oplossing die op thermisch en akoestisch vlak goed scoort.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van minimum 500 euro.
Om de thermische en akoestische isolatie of de inbraakveiligheid te waarborgen, is een gedegen montage van cruciaal belang. Alles begint bij een propere lei.
Vanaf 1 januari 2021 moeten vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton en opleggertrekkende voertuigen van categorie N1 met carrosseriecode BC kilometerheffing betalen wanneer ze in België rijden met een ...
Zoldertrapsystemen met metalen ladders zijn qua mogelijkheden gewaagd aan deze met houten trappen. Terwijl laatstgenoemde algemeen iets beter scoort op energetisch vlak, gooit de metalen tegenhanger hogere ogen op vlak van maximale belasting.
Om alle betrokken partijen die eigenaar zijn van erfgoed te helpen, is er binnen de Confederatie Bouw een nieuwe Vakgroep Erfgoedrestauratie opgericht. De instellingen op zowel federaal niveau, als op regionaal, provinciaal en gemeentelijk niveau ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.